VENDA, REPARACIÓ I MANTENIMENT DE PC'S

 

INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT DE SERVIDORS

reparacion   Tenim equips tan clònics com de marca, juntament amb tot típus d'accessòris d'informàtica. També reparem, fem ampliacions i manteniments del sistema.                              mantserv   Instal·lem servidors de dades per a obtenir les millors prestacións en l'accés de les dades a la xarxa. Amb sistemes de còpies de seguretat automatitzats.

 

SOFTWARE DE GESTIÓ PER A EMPRESES

 

INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT DE XARXES

gestio  

Proveïm a l'empresa amb una varietat de programes de gestió professional i de fàcil utilització, ja sigui de comptabilitat, facturació, stock, TPV, restaurants, hotels, finques, fiscalitat, nómines etc.

  redes  

Muntem xarxes tan siguin cablejades o inalambriques protegides. Incorporació de firewalls de hardware i instal·lació de rou- ters d'ADSL.

 

DOMINIS, HOSTING I CREACIÓ DE PÀGINES WEB 

 

SOFTWARE LOPD

dominis  

Lloguem dominis i hostings per les seves pàgines web, o si ho prefereix li creem nosaltres mateixos. També fem modificacions de les seves pàgines.

 

tecnolopd

 

Aplicació web per a consultors i professionals que permet gestionar i mantenir l'adaptació a la Llei de Protecció de Dades, així com fer la incripció de fitxer davant la AEPD, crear el document de seguretat, els contractes per encarregats, auditories etc. + info...